Mommies dah berapa minggu tu?

Selamat tengah hari mommies to-be semua🥰 Dah berapa minggu tu? Macam mana? Okay lagi tak setakat ni🤰 Jom komen ikut emoji dan minggu masing-masing dekat bawah😘 Semoga dipermudahkan segala urusan mommies semua💐

Mommies dah berapa minggu tu?
2206 Balas

15 weeks..alhamdulillah selera mkn dh kmbali..msa awal2 tahu ritu alahan xnk mkn lngsng..nk msuk 2/3 bln jgk xda slere mkn..smpi nasi n laok2 favorite pn xbole nk sentuh..smpi risau jdinya masaitu tkut bby xckup nutrisi..tny doc ckp normal..tu hny alahan first trimester.