Mommies dah berapa minggu tu?

Selamat tengah hari mommies to-be semua🥰 Dah berapa minggu tu? Macam mana? Okay lagi tak setakat ni🤰 Jom komen ikut emoji dan minggu masing-masing dekat bawah😘 Semoga dipermudahkan segala urusan mommies semua💐

Mommies dah berapa minggu tu?
2206 Balas

24 mnggu 2 hari. . Doakan semoga saya lahir cukup bulan , saya ta k nak lahir pramatang lagi. . Saya takutt . . ank prtame dan kdua smua lhir xckup buln , yg prtame 26w, Sempat 5 hari shje hdup, ank kdua alhamdulillah , 34 mnggu 5 hari , walau lhir xckup buln , skrang ni dia 1 tahun dah. . mmbesar dgn baik , sy hrap kamu semua doakan sy yg strusnya , lhir ckup bulan. .

2y ago

insya allah ...doa dan jaga diri...