Siapa due date bulan ni ya?

👋 Selamat tengah hari semua pengguna kesayangan! Ada ke yang due date bulan ogos ni ya?🤰 Jom komen 🤗 Semoga dipermudahkan segala urusan mommies semua🌼

Siapa due date bulan ni ya?
24 Balas

EDD 1/8/2021 tapi dah bersalin 12/7/2021. waktu covid ni tersangatlah mencabar ye... alhamdulillah semua urusan dipermudahkan dan anak pun selamat bersalin dgn normal.

due date esok 12/8/21 terpaksa serah diri jalan baru buka 1 cm...tlg doakan sy semoga dipermudahkan bersalin esok...Aamiin Ya Rabbal Aalamiin🤲🤲🤲🤲🤲

3y ago

Aamiin Ya Rabbal Aalamiin 🤲🤲🤲🤲🤲

sepatutnya due 8/8 ..tpi bby nk kluar awl bersalin 25/7 syukur semuanya brjln lancr & dipermudahkn.moga2 ibu2 yg menantinya dipermudahkan semuanya.

Moga dipermudahkan urusan bersalin buat semua mommy yang bakal melahirkan bulannie..

sy 29/8..sakit sgt dah tulang kt area ari² ni..braxton hicks pun dah kerap

sy due date 30/8.. tp serah diri 23/8.. sbb bby songsang.. kena ceaser..

Semoga dipermudahkan segala urusan ye semua .. due date saya 31/8

due date 17 bln 8..tp czer Hari ini sebab ± cobit

slmt siang juga... sya due date bulan niee... 🥰

sy due hrni tp xde tanda langsg hahaha suspen btul