Mommies dah berapa minggu tu?

Selamat tengah hari mommies to-be semua🥰 Dah berapa minggu tu? Macam mana? Okay lagi tak setakat ni🤰 Jom komen ikut emoji dan minggu masing-masing dekat bawah😘 Semoga dipermudahkan segala urusan mommies semua💐

Mommies dah berapa minggu tu?
2206 Balas

37w 2d Tp badan dh rsa lain2, sakit belakang, sakit perut x selesa rsa mengeras ja, rsa mual cam nak muntah, selera mkn kurang, mkn/ mnum ckit ja trus perut mengeras sngat, Pertanda nak bersalin kh ni...