Bulan berapa EDD mommy?

Jom kongsikan tarikh EDD mommy di ruangan komen bawah 🤰 Semoga dipermudahkan segala urusan mommy semua 😘

Bulan berapa EDD mommy?
742 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

3.11.2021. My first baby after 12 years of marriage.... InsyaAllah. Doakan ye😍

Sepatutnya 30/06/2020 tp keguguran 12weeks.. Skrg baru pregnant semula 4weeks edd 22/01/2022. . Mohon doa semua semoga baik2 saja kali ni..

Salam semua..sy nak tanya,upt clear blue nii betul atau tak ye?sy cek hsg naik 2 line 1 samar,pergi klinik positif,then scan ada nampak dah..pagi tadi sy test clearblue tu tapi not pregnant,ikutkan kandungan 4 minggu dah..stress fikir..😔

4mo ago

Klau saye.. Better clearblue saye try clearblue 3w3d naik pregnant 1-2 last period 9/1 hrini 4w https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Baca lagi

EDD 6/8/2022 .. Doakan sy juga . Semoga kandungan sy kuat & sihat & selamat hingga melahirkan . tahun ke 4 nikah , kandungan pom kali ke 4.. setiap tahun prgnen , tp gugur... Doakan kan kali ni ada rezki buat sy & suami .. amin

Super Mum

First scan kat swasta - 20/6/2022 2nd scan kat KK - 17/6/2022 X jauh lah pon... Alhamdulillah.. Anak sulung pon dekat saja tarikh nya dengan anak no 2 ni.. Kakaknya 26/6/2020... Huhuhuhu

Baca lagi

Insha Allah 22/11/2021.. Doakan saya ya semua, ank first.. bulan 8 tahun lepas dah miscarriage, hopefully this time ada rezeki nak timang malaikat kecil ni 🥰

Edd saya tinggal beberapa hari saja lagi... Semoga tak terlebih hari, 24.11.2021. Doakan proses bersalin saya dipermudahkan dan berjaln lancar ya moms😉🤲😇

18/8/2022 insyaallah semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua ye saya second bby but ikutkn first jugak la sbb yang first hrtu miscarriage .hmm

Insyaallah hujung bulan 5..my first baby after 4 years of marriage😍doakan saya dan baby sihat sehingga hari melahirkan ye mommy semua🥰🥰