Berapa berat mommies naik dulu?

Selamat petang semua🥰 Jom kita share pengalaman masing-masing dalam ni😘 Berapa berat badan mommies naik ya? Min dulu naik 15 kg😭

Berapa berat mommies naik dulu?
379 Balas

12 kg dari 51kg ke 63kg anak first.. Lpastu turun 45 lpas pantang.. Skrg mengandung anak ke 2.. 30 minggu 59kg.. Bukak buku anak ke 2 Berat 51kg😅

Saya bukak buku 59kg, skrg 6bulan dah naik 9kg. Last checkup nurse suruh amik bp selang sehari for 2 weeks takut eclampsia. Harap2 baik je semuanya

skrg 36mggu..buat bku 70kg,skrg 73.1kg..knp brat sye xnaik bnyk mcm lain..tp prut da nmpk bsr..12hr lg serah diri...hrp kli ni ank xbsar la mcm sblm ni

3y ago

naik 12kg.. tgh tggu hari je ni.. doakan sy ye semua.. dipermudahkan sgala urusan🤗

Naik 3.5kg je😂..dr buka buku pink smpai dh masuk 9 bulan ..bulan lepas statik je berat...nurse dh bising xnaik..xtrun bdan ni dari 71-74kg je

First pregnant brt dri 54kg naik 66kg Yg second brt dr 64kg,setakat nk msk 5 bln ni bru 65..sbb first trimester alahan truk..brt bnyk trun..

buka buku pink 40kg. sekarang 44kg (31w). pencapaian yg memberansangkan. 😇 sebelum hamil punyalah payah nk pecah rekod berat 39kg. 😅

sblum pregnant 48..sblum berslin 65..lpas bersalin 53..lpas 8 bln 47.. btol lh kowt org ckp bslin ceaser lmbt nk trun brat bdn 😅🤣

sy dh masuk 33 minggu.. berat 63kg. sblm mengandung berat 50kg. 13kg dah naik. harap2 lepas bersalin dpt turunkan berat jd lebih ideal

masa buka buku berat 50kg. skrg 28w berat 56kg. sbb ada gdm so kne kawal makan. hopefully tak naik banyak la smpai bersalin nnti 😅

Masa preggy 58kg . After preggy 48kg . And now is maintain 47kg . Sambil BF bby 🤲🏻 Bf bby mmg bagus utk turunkan berat badan .