Durian tak boleh makan ke ?

Hi selamat pagi semua🌈🌤 Siapa pernah dengar kata-kata ni ya?🤔 Macam mana dengan pendapat ibu-ibu semua tentang ni? 😐 Min dulu pon takut nak makan waktu mengandung walaupun🤤

Durian tak boleh makan ke ?
115 Balas

xberani makan sebab kak pupu saya makan, dia terus koma and keguguran. lepastu dia xjadi mcm biasa dah. bila dah xkoma, dia xboleh ckap, xleh jalan..terlantar je atas katil. 5 tahun keatas.. dia meninggal dunia 😭 terus xberani makan masa pregnant hari tu tssk