Durian tak boleh makan ke ?

Hi selamat pagi semua🌈🌤 Siapa pernah dengar kata-kata ni ya?🤔 Macam mana dengan pendapat ibu-ibu semua tentang ni? 😐 Min dulu pon takut nak makan waktu mengandung walaupun🤤

Durian tak boleh makan ke ?
115 Balas

adik sy masa 8bulan banyak dia mkn tapi alhamdulillah xade ape...sy plk mkn masa dah 9bulan ari ahad mkn 2 ulas musang king tpi time tu mmg dh rase sakit dah perot pun mngeras jer,ari isnin plk mkn lgi 2 ulas durian kg..esok tu air ketuban pecah tpi jln xbukak,masuk ubat xlame lepas tu sakit perot brsalin hahah