Durian tak boleh makan ke ?

Hi selamat pagi semua🌈🌤 Siapa pernah dengar kata-kata ni ya?🤔 Macam mana dengan pendapat ibu-ibu semua tentang ni? 😐 Min dulu pon takut nak makan waktu mengandung walaupun🤤

Durian tak boleh makan ke ?
115 Balas

Bole je mkn .. tpi Dalam kuantiti yg sikit..kalau mcm saya 4 biji durian saya bedal je . pastu mak mertua plk beli durian bedal lagi😆. Time musim durian tgh banyak . Takdelah kerap saya mkn durian. Alhamdulillah Baby okey ..durian ni klau mkn bnyak badan kita Akan rse panas..tgh mengandung ni mmg asyik rse panas sbb tu klau mkn durian 2 atau 3 ulas je bole. Mungkin ikut badan masing2 ade org mengandung selera dia kurang ade org mengandung selera dia bertambah mcm saya ..2 jam sekali makan tekak ni ade je NK mkn ..rse lapar.. klau tahan nnti kepale pening plk . Ibu2 yg mengandung klau nak mkn durian jgn ikut mcm saya bedal durian tk ingat dunia tapi depends badan masing2 first cuba 2ulas atau 3 ulas cmtu ..nthen tgk keadaan diri mcm mne..kalau Okey.. alhamdulillah..

4y ago

Sama kita sis.Aku pun main bedal jee..smpai da tak boleh msuk bru bhenti makan durian.tpi lps da surut tu bedal lgi😂