Durian tak boleh makan ke ?

Hi selamat pagi semua🌈🌤 Siapa pernah dengar kata-kata ni ya?🤔 Macam mana dengan pendapat ibu-ibu semua tentang ni? 😐 Min dulu pon takut nak makan waktu mengandung walaupun🤤

Durian tak boleh makan ke ?
115 Balas

mkn bpada²..kwn baik sy kena emergency czer bby dlm perut bpusing nonstop.. lahir ank x ckup bln sbb mkn durian..bby mampu btahan 44 ari je kt hospital..skrg da jd ank syurga.Lau benda bkn dpn mata, sy pun akan ckp mitos.. tp blaku dpn mata.. doc pun bgtau sbb durian pns.