Durian tak boleh makan ke ?

Hi selamat pagi semua🌈🌤 Siapa pernah dengar kata-kata ni ya?🤔 Macam mana dengan pendapat ibu-ibu semua tentang ni? 😐 Min dulu pon takut nak makan waktu mengandung walaupun🤤

Durian tak boleh makan ke ?
115 Balas

sy masa anak 1st dlu da klua tanda ...husband beli durian..makan dlm 4 ulas ...malam tu bersalin 😂😂 ni tgh prgnant 2nd 22w...masa 18w makan durian ok ok je...makan berpada2...

4y ago

Dah nk bersalin mkn durian! Misi x marah ke.. Bersalin x berbau ke?