Anda yang mana satu?

Selamat pagi pengguna TAP kesayangan semua🌞😘 Jom kongsikan dengan pengguna lain, kenapa anda semua muat naik aplikasi theAsianparent Malaysia mula-mula dulu tu ya?😍 Min pon nak tau jugak jawapan korang🥰

Anda yang mana satu?
339 Balas

✅ tips / info kehamilan ✅ tips / info penyusuan ✅ tips kekeluargaan ✅ perkongsian resipi ✅ ganjaran percuma 🤭🤭🤭

semua diatas kecuali ganjaran percuma sebab saya tak tau pun macam mana nak dapatkan ganjaran percuma tu. ☺️

1) Hamil 2)Bersalin -Pyusuan bayi 3)collect poin. 4)tips keluarga 5)resepi ibu dan bayi 6)Blh tanyakn soalan.

hihih preg 2nd ❤ ... Jadi semua tips di atas ! sbb mcm mcm boleh belajar dr tips ni .

tips info kehamilan 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

awal ye tuk🤰skrg ni tuk🤱Lps ni mgkin tuk 👪 app ni serbe guna..dan byk info bst

nk cari tips untuk hamil..tp bile da hmil byk bnda yg sy dpt thu dlm nie..byk mmbntu

smua d ats kcuali ganjarab percuma..sbb mula2 guna app ni x tau pun ada gnjaran...

pelbagai tips dari pregnancy sampai ke tips kekeluargaan yang menarik dan berguna

kiraan dh berapa minggu sy pregnant n ada baki lagi berapa hari sebelum brsalin.