Umur berapa anda mula gunakan?

Selamat pagi semua pengguna yang disayangi🥰 Min nak tanyalah, umur berapa ya mula anda semua kenal dan gunakan aplikasi theAsianparent Malaysia ni😍 Min dulu mula gunakan umur 23 tahun. Sekarang dah 3 tahun min gunakan tau😆 Yang lain macam mana pulak? Komen bawah jom!😘

Umur berapa anda mula gunakan?
654 Balas

this year .. sebab anak first.. banyak dapat pengetahuan baru kt sini.. and yg paling best org malay ramai .. so lebih mudah untuk bertanya dan faham