Umur berapa anda mula gunakan?

Selamat pagi semua pengguna yang disayangi🥰 Min nak tanyalah, umur berapa ya mula anda semua kenal dan gunakan aplikasi theAsianparent Malaysia ni😍 Min dulu mula gunakan umur 23 tahun. Sekarang dah 3 tahun min gunakan tau😆 Yang lain macam mana pulak? Komen bawah jom!😘

Umur berapa anda mula gunakan?
654 Balas

baru jak guna sbap semua yg sya cari tak terkena d hati tapi aplikasi ni best sngat smua benda boleh cari di sini boleh sekali pantau ank n baby dlam perut