Bermulanya Penggunaan Aplikasi TAP

Hi pengguna kesayangan ❤️ Dah lama admin nak tanya soalan ni, bila lah agaknya anda semua mula pakai aplikasi theAsianparent ya? Untuk yang baru guna, selamat datang admin ucapkan ?? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain bila anda mula gunakan aplikasi kami di ruangan komen!

Bermulanya Penggunaan Aplikasi TAP
368 Balas

Download masa tgh pregnant dalam pertengahan tahun 2019 sebab follow ig the Asian Parent tapi tak buka dan tak explore apps ni. Start Dec 2019, masa anak 2 bulan lebih nak masuk 3 bulan, ttiba keluar notification 'sertai pertandingan katil mudah alih baby' Start pada tu mmg setiap hari buka the Asian Parent dan explore semua function yg ada dlm TAP ni. 😘💕 Rasa menyesal tak buka masa awal2 download dulu. Banyak sangat info2 berguna dan boleh tanya parent2 lain. By the way, saya menang pertandingan katil mudah alih tu. Rezeki anak. Alhamdulillah 🥰👶🏻. Terima kasih the Asian Parent 🌈

2018 lepas tw.preggy trus install app ni..😘❤✌(selalu asalkan search info preggy dan info2 lain ttg kehamilan msti tAp yg appear dlu...tuk ruangan info yg d cari..serta ilmu yg prlu d pelajari...tu yg trus install tAp..gune dr preggy smpai skrng bby dh umo 10bln..).

Masa awal mengandung mei 2019,awal tengok dekat Instagram ,lepas tu pergi Google Play Store trs download 😍.dan dari sini boleh saling share pengalaman tentang masa mengandung sampai bersalin 😘.tq semua 😘

Sejak thun lepas, masa mula2 preggy. Slalu kalau search artikel tentang pregnancy dekat google, asyik asian parent je yang keluar. Terus download app, hari2 excited nk tengok perkemangan baby 😗

Seingat saye thun lepas.. Sept 2019 kot..😅 Start install lepas bc artikel dr TAP di Google.. Trus fall in😍thanks TAP byk jugaklaa knowledge yg saye dpt dr TAP ni.. ❤️❤️❤️🥰

Awal 2019..masa yg 1st pregnant..masa tu mcm best je..tp lama2 mcm dh hambar sikit..ada yg post lucah la apa..pastu dh bsalin jrg on dh..just on tgk yg baby tracking la..

Selepas mommy nye bersalin, nak cari info tentang bayi dan pantang di Google.. Terjumpa artikel.. Dan ade link download app ini... Terus saya download..

Sejak mngandung Masuk Bulan ke 2... Sekarang da 4bulan bersama aplikasi ni... Seronok banyk dapt info2 yg berguna n kongsi masalah n pendapat ... Dpt pon dari ig...

Masa first pregnant tahun lepas. Suami yg install dulu. Dia yg recommend kata best apps ni. Last2 sy yg jatuh cinta dgn apps ni hari2 msti buka scroll 😍

Sejak tahun lepas tu pon sbb ada google pasal pregnant pastu keluar article dari apps ni terus download sbb tgk mcm berguna last2 memang berguna. Huhu