Fakta Atau Auta

Selalu dengar org kata kalau makan kicap @ benda² gelap masa preggy baby lahir warna gelap.. Entah betul atau tidak.. Tpi sy makan je kicap ?

45 Balas

Habis kalau suka makan buah pisang, kuning la baby 😂 suka makan betik oren habis kulit baby.. Hahahaha

X betul sis.jangan percaya.kulit bayi ikut genetik ibu bapa dia.bukan ikut makanan/minuman yg Kita makan.

takjuga sebab time mengandung saye suke minum air kopi , alhamdulilah anak saye putih melepak 😂

Ikut gene mak ayah. Takda kena mengena pemakanan. Mak ayah putih takkan anak nak tiba tiba kelam.

Habes tu dok makan sayur anak keluar jadi hulk ka.. takpayah dok dengarlah benda2 mitos cmtu

Ya Allah sis kulit ank tuh dri genetik ibu ayah sis..jgn percaya benda2 mcmni..😁😁😁

haha..pastu telan soya anak putih? kicap pun dr soya jugak..haha..mengarut je semua tu 😅

Mitos jek.. Klu btl ramai dah anak putih mcm susu sbb masa preggy suka minum susu.. 😝

Amboy😱😱 sy dlu ska sngat mkn sotong allhamdulillah anak xgelap,mitos je sis

mace2😂 hbis tu klu mkn sayur2 hijo xkan jd hijo jugak janin😂 xhabih pk ehh