AinurRudy, Malaysia

Momsy of 2 sweet girl

About AinurRudy

susu anmum free
Assalamualaikum Ada x kt sni anak usia 1thun ke atas yg mnum susu anmum kurma tahap 3 sy nk bgi free je sbb tuhari sy dpt sample bnyk dan anak sy tak minum sbb prisa kurma Sy duduk kt dato'keramat
VIP Member
Ank sy suka susu kurma tu..sy duk selangor
baby usia 3bulan x poop????
Assaamualaikum smua sy nk tnya knapa baby sy x membuang ye,skrng dh msuk 7hari sy risau sngat tuhari sy ad jmpa doktor dia ckp normal sbb babu breastfeeding tpi sy risau sbb skrng ni dh msuk hari ke 7
..read
VIP Member
Normal sampai 2 minggu
nipple confius
Assalamualaikum mommies Nak tnya skit ap botol baby yg xboleh buat baby nipple confius sbb sbulan lgi sy kna bkerja dan sy ad niat untuk pump susu Tq mommies
VIP Member
timmy tippee ke ape tah jenama nya . yg tu elok juga hehe
meroyan
Assalamualaikum mommies Sya bru di app ni, Sy nk crita skit tntang mslah saya, Saya selamat bersalin czer anak kedua sy tnggl 14.06,2019 Anak prtma sy pon czer, Slpas blik dri hospital sy mcm stress
..read
Bnykkan bdoa ye sis...
Allahu sis... byk kan mengucap. Time kite berpantang,suami org yg paling dekat kena ada dgn kite. kalau suami x boleh,ahli keluarga yg tdekat kena bg support.. Dlm pantang,mmg kite akan ada perasaan y
..more
Terima kasih sis smua sbb dh support dn bgi sy pencerahan, allhamdulillah emosi sy smkin stabil tpi sy xboleh lari dri mulut² puaka sbb yg slalu perli sy kluarga suami sy sndri,tpi sy akan brusaha unt
..more
Ya allah... bawang!!!!!! Haihhh!!! Ignore je mulut org sis. Anak lelaki xsmestinya mampu nk jg mak ayah. Kalau didikan baik, anak perempuan pun lebih bagus dr segi jg mak ayah.
Kuang asam suka ati je tentukan boleh beranak lagi x.sibuk je lah.lantak deme dear Allah yg tentukan.asal mulut puaka sgt..sapa ckp ank ppuan xjage mak ayah dia nt..heh kemonn lahh.semua Allah yg tent
..more