hamil ke x

sedih pula hari ni sy da lewat 4hari... sy da try opk 2x result blurr..td br excited da beli upt test.. tiba2 rasa ada darah time buang air...mcm da putus asa br nk test.. hurmmm doakan sy abak 1st pn da 12thn ni... .

10 Balas

InshaAllah jika x harini.. Akan dtg Allah hadiahkn jika sampi masa yg tepat.. Jgn putus asa.. N mudah mngalah.. Cuba lg hari lain.. Yg penting usaha, doa , tawakal.. Kita hanya merancang.. Allah x uji kita melebihi kemampuan kita.. Think positif dear..

Insyaallah moga ada rezeki puan. Sy ada lebih opk & upt test kalau puan nak. Ada yg strip, ada yg test beli dr watson. Kalau puan nk boleh komen ye, sy nk bg free cuma kena byr postage + servis.

Xpe.. darah tu xsemesti nya x pregnant.. sy kluar darah 7 hari tp x bnyk.. tp sy rasa mcm sy pregnant sy buat test..alhamdullilah.. pregnant

Jgn putus asa,sy haritu pun turun darah 7hari jugak,lepas 2mingu buat upt semula alhamdullilah double line

Jgn putus harapan sis.. Sye pn tggu smpai 10 thn br dpt.. Doa bnyk2 sis.. 🤗❤️

Semoga dipermudahkan urusan dan ada rezeki buat sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Opk kena line t sama terang @ lebih terang dari line c baru di kira +ve...

don't putus asa, test je mana tahu rezeki tu🤭 don't give up ya dear.

.. dont lose hope.. good things comes to those who waits. 😊

Jgn give up sis..aja2 fightimm✊✊🔥🔥🔥