Darah apa ni? Keguguran atau hanya darah beku?

Sy nk tanye,sy da lewat period 3 minggu tp sy xde check sbb kdg mang mcm tu..cma sy prasan breast rsa kejang,cramp perut jd sy ingt nk pegi buat test nnti tp mlangnya tiba2 plak perut sakit dan kuar mcm ni..arini da masuk 4 hari darah kluar tp yg ketul mcm ni bru smalam..

Darah apa ni? Keguguran atau hanya darah beku?
2 Balas

mse bleeding tu ade rse contraction tak? sye pernah mcm nie mse kndungan ke3. lewat period dlm 2minggu jugak. pegi klinik doktor check rupenye miscarriage 🥺

2y ago

lepas nie dlm fasa tu sis kena jage². jgn byk buat keje gerak sane sini. Insya'Allah ade rezeki terbaik lepas nie

try upt time pagi , kalau nampak samar double line, check semula lagi sekali pakai upt lain. dah confirm double, terus je gi kecemasan atau klinik berhampiran

2y ago

tak sure . sebab dulu saya keguguran, ketulan darah camni je keluar . sebelum tu, kecik2 je ketulan