Teringin tapi ade yang tak bagi 🥹

Saye pregnant 26 week dan saye ade gdm on ubat & insulin. Bile tengok orang makan durian teringin sangat sebab before pregnant pun saye memang hantu durian. Sejak pregnant ni rase teringin yang amat sangat nak makan durian tapi ade yang tak bagi. Saye cume nak rasa sikit je same ade durian atau pun serawa durian buat lepas mengidam. Tapi bile ade yang menghalang rase sedih sangat 😭

28 Balas

saya pun mgidam bnd yg sama. dia punya terliur tu rasa nak nngis. semua orng halang. But my mom kata rasa la sikit. klu sikit xpe. dapat la telan 2,3 ulas. lepastu bilas dgn air ksong banyak2 . Dia punya sedap mkn durian waktu mgndung tu ya allah. mcm xpnh mkn sblm ni hahah