MAKAN DURIAN

Saya teringin sangat sangat nak makan durian. Daripada 20weeks lebih tahan. Tapi sekarang dah 30weeks still teringin lagi. Nak tanya, boleh ke makan durian? Limit berapa ulas ye? Sekarang saya dah masuk 30weeks pregnant. 🙏🏼 Daripada haritu nak makan, mintak izin suami tapi suami tak izinkan, katanya belum musim. Suami bagi makan durian creepe sahaja. Tapi saya mengidam nak makan durian yang ulas3 tu. Boleh tak? #firstbaby #pregnancy #firstmom #ingintahu

2 Balas

Makan sikit-sikit je sis untuk lepaskan rasa mengidam & teringin tu insya-Allah everything will be okay Take care mommy 🤰 https://my.theasianparent.com/makan-durian-ketika-hamil?utm_source=question&utm_medium=recommended

2y ago

Baik. Terima kasih. ☺️👌

Makan je seulas 2… Ibu saya pun mengidam durian gak. dapat rasa2 pun jadi lah. Sebab dulu kakak tak dapat makan mengidam dr dlm perut, asyik meleleh je air liur. Bila suap sikit kat dia baru stop meleleh.