Alhamdulillah

Saya selamat melahirkan bby girl seberat 3.05kg mmg tak sangka bby nak klua harini, sbb saya pujuk dia lepas raya haji adk boleh klua ok 😂 pg tadi contraction dtg dlm jam 8 lebih mcm tu saya ingat sakit biasa2 tp sakit dia mcm senggugut kjap2 5min dia dtg pstu klua air jernih tak sure air kncing ke apa pstu call huby ckp sakit sngat tak tahan suruh huby balik kerja, pstu trus g hspital gan mak mertua ada dtg sini skali then tolak msuk LR dktor check da 6cm 😅 tak sangka saya, pastu tnggu2 dgan contraction maii klua lendir gan darah pulak then doc check lg da 8cm pstu ttiba nurse doc klua saya rasa nk mneran 😭 alhamdulillah dr 8pg smpai 12.58pm 6jam dlm LR klua jgk bby girl ibu Allah permudahkan urusan saya 🥰🥺 even suami tak boleh msuk, tp brsyukur ibu n bby selamat, doakan bby n mommy cepat2 boleh balik rumah yee saya doakan bakal2 mommy yg lain dipermudahkan urusan bersalin aamiin2

Alhamdulillah
52 Balas

wahhhh awk dah beranak.. bestnya awk beranak segalanya dipermudahkan. berkat doa2 orang tersayang tu. alhamdulillah. smoga ibu dn anak selamat dn sihat2 sllu, slmt brpantang wkk.. edited balik: eh post lama pula.. hihi

4y ago

owh wahhh.. smoga tumbuh mmbesar dgn sihat ya dan ibunya pun sihat2 walafiat. aamiin.. hehe

best je tgok org dh bersalin.. terasa lega tu xyh ckp.. sy tgh tnggu hari.. mcm mcm fikir dn dirisaukan.. ni anak pertama.. doakan sy ye akak akak smua 😊

3y ago

saya pun bby first, tak fkir sngat yg pnting enjoy masa prgnnt 😂 mkan tdo mkan tdoo pastu asyik nk brjalan je kerja, kaki da bengkak2 pun still nk brjalan 🤭 inshaAllah semoga dpermudakan brsalin ye sis ☺️

post lama ni, baby girl da msuk 3 bulan da hihihi ☺️ thankyou sis2 sekalian atas doa2 kalian aamiin allahuma aamiin 🤍♥️

Syukur Alhamdulillah sis, tahniah..selamat berpantang.. doakan sye juga ye smoga ada zuriat ..aamiin...

4y ago

aamiin2 allahumma aamiin, semoga ada rezeki untuk sis bila tiba masa nya nnti ♥️

AMEN hrpa dpt bersalin sblum due 7/11 .. Tahniah sis😍.. Selamat berpantang..

4y ago

thankyou dear, alhamdulillah da hbis brpntang 100hari pun 😁

syukur alhamdulillah.. tahniah sis❤️doakan saya slmt bersalin jugak

4y ago

macam mana nak sembang dengan baby ye, kadang kadang taktahu nak sembang apa cuma tanya dia buat ap n sihat ke tak hihi

Tahniah... Selamat berpantang, emosi kne jge...

4y ago

thankyouu sis, saya da hbis brpntang 100hari pun hihi

Alhamdulillah tahniah mommy selamat berpantang

4y ago

thankyouu sis 😊

Tahniah!!smoga baby &mommy sihat2..sy bru lps pantang😊

4y ago

alhamdulillah, saya da hbis lama brpntang 100hari 🤪 post lama ni hihi 😂

Syukur Alhamdulillah tahniah puan..slmt brpantang