pengalaman scan bby girl or boy saya sdh nk masuk ank ketiga sdh ni

Ada tak ibu2 d sini kalau pergi jumpa doktor scan bby contoh ckp bby boy tp klua bby girl... Jom kongsi pengalaman ibu2 mengandung ni saya sekarang sdh nk masok 36 minggu hari tu scan 32 minggu doktor ckp girl tp scan kali kedua 36 minggu tak tahu girl or boy sbb saya salu scan ank pertama n kedua 22 betul scan boy klua pun bby boy... Kalau ni nk masok ank ketiga tak tahu hihihihihi

1 Balas

sy.. doc ckp baby boy tp kuar girl

4y ago

beli warna selamat sis... yg blh boy dan girl pakai.. nanti bila lahir baby shopping lg