spotting mcm nak period

sy da check upt positive , scan klinik konfem pregnant , mlm tu bsama suami esok nya klua lendir merah , mlm tu klua mcm keputihan mcm egg white , pagi ni check pad klua mcm brownish lpas period mcm tu . Act da pgi klinik masa hri prtama klua lndir darah doc just suruh monitor , dia tkdpt bg ubat kuat rahim since bby blum nmpk jntg sbb bru 6weeks . ade spe ade pengalaman mcm sy tak risau sgt 😭 #ingintahu #bantusharing #secondbabydifferentexperience

1 Balas

kalo kata kua spotting ni better bnyk bedrest je..mcm saya prgnt time 5w kua spotting. pon xdpt ubt kuat rahim doc just sruh pantau je. msuk 7w scan semula elok nmpk bby n heartbeat. n alhamdulillah la bby survive smpai saya bersalin.

7mo ago

aamiin insha'Allah