Pendarahan

Pg smlm sy ade bleeding smpai mnitik ke paha pstu klua mcm ketul drh beku.. Cpt2 sy ke hospital n pakar bt scan atas n bawah.. Alhamdulillah bby oke2 je.. Kndungn bru 11mgu..doc bg ubat kuat rahim. Spe prnah jd mcm sy... Drh tu dh x klua tp ble kncing still ade drh kt dlm tu tp x bnyk la just lekat kt jari kalo seluk.. Sape mommies kt sni prnh jd mcm sy? Adakh drh tu akn stop sndri?

1 Balas

Saya pregnant memang akan bleeding awal2.. tapi xsampai menitik.. kdg2 tu darah lama atau baby nak lekat kat dinding rahim and berlaku pendarahan.. kena banyak rehat n kurangkan gerak..

4y ago

Wc.. xper.. share2 pengalaman kan.. jgn risau tapi jgn juga buat xtahu.. rehat la banyak2.. insyallah baby kuat tu..take care