Asyik menangis rindu husband

Saya pjj dgn suami. Dpt tahu pregnant, baru 4 weeks. Sy jd manja, emosi lebih. Asyik nangis je rindu asben. Sy tahu x bagus utk kandungan. Sebelum ni mmg sy yg beria nk baby walaupun tahu risiko suami jauh. Tp bila dh dpt sy pulak rse mcm x mampu nk hadap bila xde suami dan jadi manja lebih rindu dia 😂 Mcm mana nk buat ye utk atasi rasa ni?

11 Balas

Sy xpjj. Tp emosi mmg terlebih2. Sikit2 nangis. Xleh tersentuh sikit pun. Tp masa tu xtahu mengandung. Sampai la ibu tegur "bunting pelamin ke tiba2 nangis". Hehe sis selalu la vc dan call suami ok. Inshaa Allah suami sis faham. Kalau dia free, minta dia balik dkt dgn sis seminggu or 2 mggu sekali. semoga sis terus kuat ye😊

2y ago

Hehe apa2 pun semoga sis kuat ok. Jgn terlalu ikutkan emosi sangat tau. Apa2 sis kene cuba lawan n kuat utk baby. Dlm masa sy emosi tu org sekeliling selalu tegur n ingt kn. Takut terbawa ke baby😁 dah dgr tu sy cuba2 kawal n bz kn dri.