Mintak pendapat

Hi saya baru lepas melahirkan anak pertama saya, baby saya dah berusia 2 bulan. Semalam saya check hp suami saya dan saya terjumpa gambar bogel perempuan(saya kenal perempuan tu) dia kata forward dari group2 kwn dia juga.. hancur luluh hati saya bila saya baca conversation tu suami saya reply gambar tu “sedap ar kau” sbb gambar bogel tu kwn die yg forward dekat group whatsapp kwn2 lelaki.. Lagi sedih bila suami saya cakap dia cuma bergurau.. dan dia tak minta maaf dan seolah2 saya yang salah sebab marah.. apa patut saya buat? Saya sedih sangat.. dan suami saya dah jarang nak adakan hubungan seks dengan saya. Selepas saya habis pantang baru sekali sahaja kami bersama. Maaf saya tutup nama, saya dah tak tahu nak cerita dengan siapa lagi

41 Balas

Sabarla sis doa byk2 kt Allah s.w.t..mgadu je kt pcipta kte in sha allah smoga semua nya baik2 je