out of the topic but suami saved naked pics

hi, saya baru 2 minggu berpantang. satu malam ni, after dah selesaikan susukan baby apa semua, saya duduk depan laptop suami (mode sleep). saje la dok usik2, sekali ternampak telegram web dia bahagian dia saved ada beberapa gambar perempuan bogel dan bj. saya taktahu nak rasa apa.. apa you guys buat if you guys dlm situation saya? btw suami saya baik je jaga saya semasa dalam pantang..

1 Balas

for me lah..i xpasti klu org lain setuju dgn i or tidak. if i were in your place, i dont mind. i mean he also need to lepaskan his pleasure tp he knew that u unable to do so sbb dlm pantang and u were not in good condition. jadi i akn slowtalk dgn husb..tanya elok2 instead use emotional ya. i also encounter similar situation, cuma nya husb inform dlu before did that. i nk marah, i also not in good condition. apa2 pun save benda tu is salah dh..try talk dlu ok.

7mo ago

i memula cam paham ok he needs the pleasure. tapi tahla, still rasa cam tak best bila tahu