Suami yang melihat porn

Hai saya nak luah perasaan sikit boleh hmm. Saya tak tahu lagi macam mana nak bertahan hati saya betul betul tak kuat saya dengan suami baru berkahwin nak masuk 3 tahun. Saya sedih suami saya suka menipu sampai tengok benda yang bukan bukan dekat Telegram lepas tu dekat galeri gambar gambar tak senonoh saya buntu serabut kepala dibuatnya. Kita sebagai isteri mestilah kecewa bila suami buat macam tu seolah olah kita sebagai perempuan ni takde harga diri dekat mana mana boleh dapat untuk puas kan nafsu lelaki. Waktu dalam pantang Pon macam tu hampir meroyan dibuatnya hmm sedih la tak tahu macam mana nak sampai kan kecewa sangat . Saya dah bagi dia banyak peluang supaya tak berulang perkara yang sama tapi dia masih buat jugak dengan alasan saya tak layan dia saya penat dengan anak lagi dia balik kerja hadap fon mintak jaga kan anak kejap Pon still main fon main dengan anak Pon tak sampai 10 minit dah bagi dekat kita baru nak rehat kejap saya bukan tak bagi bila dia nak bersama kita ni manusia bukan robot hari hari nak melayan nafsu dia takde penat tipu la kan. Saya decide untuk menuntut fasakh saya betul betul dah hancur hati dan perasaan banyak kali cuba nak memaafkan tapi kali ni betul betul tak boleh terima

4 Balas

mostly lelaki camtu kot, just ignore if shuben ok n responsible. jgn fokus part skit hati tu just maybe take time na brubah. we ladies jgn mroyan cr hobi bnde2 bole happykan diri sndiri ok. dont rely pada sesiapa. smua pinjaman Allah sematkan dlm kple cmtu. n hati kte tenang x stress jge ank pun xmarah2. Redha walau ap yg jd. sebab sy pun penat lyn lelaki camni. hee Peace.

sabar ye smoga dpermudhkn urusan awk,sbnrnya bnyk je laki mcm ni,trmsuk laki sy,alhamdullilh skrng da xprnh kantoi ,stiap kali bwt je sy ble tw dri gerak geri dy so sy akn mrh la bebel2 smpai tdr,emel laki semua sy cek fb search history,siap pesan " klw nak bgtw" xpya smpai tengo benda2 xelok tu semua,hri2 penat mmng penat tpi sy gna tngn la asl ble lepaskn hajat si laki.

Semoga dipermudahkan urusan awak ya dan di tenang kan hati.. tiap2 suami ada saja yg buat istri sakit hati tapi kita jngn layan sngat kita enjoy dngn anak dngn diri sndiri dan ubah suai sikit cara kita tgur cara perlahan dab doa Allah itu maha membolak balik kan hati, inshaAllah smua baik2 sending hugs 🫂

5mo ago

terima kasih

susah rasanya nak jadi seorang yang positif insyaallah saya cuba terima kasih