Separa Bogel! Banyak Manfaat Untuk Si Pedo

Penat lah nak tegur ibubapa yang kerap sangat muatnaik gambar anak separa bogel. Kau muatnaik gambar anak hanya dengan pakai lampin pakaibuang ke, tutup dengan tuala ke, tolong lah TAK PERLU pun muatnaik. Kebanyakan gambar yang disimpan oleh pemangsa pedofilia ni dari gambar anak berbogel, separa bogel, pakaian seksi malah yang menutup penuh pun dia boleh bernafsu! Kau nak ke gambar anak kau tu jadi koleksi diorang ni? Tak tahu ke diorang ni masih bergiat aktif dalam Malaysia, luar negara?? Ada juga gambar anak artis turut disimpan dan kantoi, dah dikenakan tindakan. Habis kita orang biasa ni, tahu ke gambar anak kita tersebar dalam laman sesawang pornografi?? Mereka ni juga siap ada buat portfolio, jual gambar, malah boleh culik anak kita! Sedarlah mak ayah diluar sana. Sampai bila lagi nak kena diingatkan sedangkan kerajaan dari dulu dah buat kempen kesedaran, peringatan? Takkan nak tunggu sampai anak-anak diculik, dirogol, dibunuh baru nak menyesal!

1 Balas

Saya tak pernah post gambar anak di media sosial sejak dari lahir sampai la sekarang umur 5 tahun. Saya tak kisah la kalau org cakap saya ni tak up to date ka atau over protective,yg penting saya akan pastikan keselamatan anak saya. Be alert je mommies semua. Banyak kes jenayah melibatkan pedophile. Nauzubillah minzalik

5y ago

Betul. Kita nak elak benda buruk, tapi masih ramai tak prihatin bab ni. Kecil-kecil boleh di 'grooming', mangsa penculikan, waktu tu menyesal pun tak guna dah.