Alahan Awal Kehamilan

Saya baru hamil 7 mggu... Tp skrg tgh alahan teruk. Sampai tahap sy xmkn apa2 seharian. Minum air kosong pun muntah. Sy byk habiskan masa dgn tido.. Sbb bila tido, jadi lupa kejap pasal mual, muntah semua tu. Nak tnya... Ibu2 semua yg ada alahan buat mcm mana ye? Sbb sy risau effect dkt kandungan bila xmkn apa2. Sy try jgak iberet folic... Tp sekejap je muntah balik. Xtahan dgn bau dia. Berat sy mmg turun mendadak skrg ni. Selalunya berapa lama alahan? Risau sy...

2 Balas

Sy pon sedang mengalami.. 7w jga.. Cuma msh boleh telan ubat.. Tido jga seharian sbb nk hilangkan loya

4y ago

InshaAllah aamin sama² yunk❤

Ade yg kjp ade lma...Kne mkn bijiran sis kcian pertumbuhn bby nty...xllu mkn ubt tu mnta tkr kt misi

5y ago

asal ade alas perut