Pengalaman Alahan Hilang..

Nak tnya.. Mcm mana pengalaman ibu2 semua masa mula2 alahan nk hilang. Sy harap ni mggu terakhir la alahan sy. Smlm asyik sendawa & kentut je..smpai nk tido pun sama lagi. Tp mmg lega btul...smpai husband geleng kpla. Kalau x, sy pnya alahan start je celik mata bangun tido smpai la nk pejam balik mlm nanti. Hari ni xde muntah.. Cuma ada rasa loya2 je bila bau org masak. Ada yg blh share x pengalaman masa mula2 alahan hilang... Risau jgak sy kalau ok sekejap je ni.

1 Balas

Hehe.. ntah jugak sis.. sya pun bhrap alahan ni hilang tapi masi sma jugak.. teruk btul, mhidu mknan pun bikin marah.. 😂

5y ago

Amin.. hehe..😊😊