boleh ke

sape penah minum air ni? dia kata takde had umur kalau nak minum, baby bawah 6 bulan boleh ke? mak mertua suruh bagi anak, anak baru 4 bulan. takut la nak bagi ??

boleh ke
74 Balas

rasanya nurse doc slalu ckp psl bnda ni yg baby 6 bulan ke bawah hanya bole minum susu sajaaa..bnda lain x bole bg lg..perut usus baby bukan mcm org dewasa nak bg try tu ni sis..jgn cari penyakit..sian baby tu..tambah2 ni produk apa ni..xpenah dgr or tgk pun..jgn la sebarangan je bg sis..klu doc yg suh bg tu lain cite la..mgkin ada sbb apa2 yg bkenaan ke..