Minum air masam nanti keluar anak muka masam.

Assalamualaikum hai ibu ibu. Nak tanya, betul ke kalau kita minum air yg masam masam contoh sunquick, nanti anak keluar muka masam je? Ni mak mertua saya yg cakap. Asal nak minum air sunquick je mesti dia cakap macam tu. Dah tekak nak minum air masam nak buat macam mane kan? Rasa macam tk relate minum air masam anak keluar muka masam 🤣 tolong mommies berkait ke minum air masam keluar anak muka masam ni? Nak tunjuk kat mak mertua bahawa mitos dia tak benerrrr! #seriusnanya #pleasehelp

3 Balas

penah sekali ad org tu ckp cmni dkt saya hehe . tpi sume tu mengarut je jgn risau

Karut. Mitos awak

Tak betull