Air masak untuk baby

Hi mommies! Nak tanya boleh ke bagi baby air masak? Anas saya 2 bulan tp mak mertua suruh bg air masak utk cuci tekak dia lepas minum susu. Perlu ke? Walaupun sesudu, boleh bagi ke? Dilema betullah stay dengan keluarga mertua ni. Serba salah jadinya ?

2 Balas

Kalau ikutkan nurse xblh...tp mmg org2 tua suruh buat mcm tu....pendapat sy jelah ek...pendapat sy je tau...stakat sesudu blh je kot...sbb buat susu fm pon pakai air msk jugak kan...

No.