Mak Mertua Sebok Suruh Bagi Anak Nestum

Tension tak korang kalau ada mak mertua atau sape2 la yang tak habis2 suruh bagi anak kita makan nestum atau buat bubur sebab die tengok anak sy xkuat minum susu n slalu trjaga kalau tidur.. Masa tu anak baru umur 3@4 bulan.. Lepas tu sebok nak bandingkan cucu dia ni dengan masa die beranak kan anak2 dia dulu.. Kalau sy cakap xboleh, die ckp sy ni lokek.. Ade pengalaman sama x?

2 Balas

abaikan je sis lg pun tlalu awal tuk beri mknn pejal pd baby

Abaikan je deorg..