Lewat period dan Upt samar

Ada yg sama mcm saya x..?dh lewat period 5 hari..tp upt masih samar..breast dh sakit hampir 2 minggu beserta alahan gatal hidung dh selsema..#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #firstmom #bantusharing #Sharing_dong_Bund

Lewat period dan Upt samar
13 Balas

Macam sy punye ni dah delay 4 hari period . Tapi memang terlalu samar . Period sy tak teratur . Tapi esok nya sy cuba beli yang clearblue . Alhamdulillah naik terang n yang digital punye keluar 2-3 . Nanty sis repeat test lagi okeyh ..

saya pun pernah macam ni period lewat seminggu, upt negative lepas sebulan husband bawa gi klinik rupanya double line.. awal2 mmg tak berapa nampak sangat

Cuba lagi slpas 2 atau 3 hari...cuba pada waktu pagi yer..insya Allah smga ade rzki sis n husb. 😊

27 buln 4 las period....lpstu dtg spotting 16 buln 6 ni.....tue tanda impalantasi berjaya ker?

Kalau 5 hari lewat haid selalunya samar lagi. Tunggu lagi seminggu boleh cuba lagi.

Sy pnh cmnie..tp period skit..gi scan xnmpk lg.. alhamdulillah 8 mggu scan bru nmpk

Mcm positive je. Tp cuba lagi 2 minggu lagi. Sementara tu jaga diri.

ptg ni punya results..harap ada rezeki kali ni..

Sy dah masuk 5 minggu 2 hri. Upt masih samar2

in sha Allah ad tu,lpas smggu cuba test balik