Siapa ada pengalaman mcm saya plss bgtw😭

Sapa pengalaman mcm sy.. ikotkan kandugan sy 9minggu 2 hari harini.. td pegi scan doc ckp baby kecil, kandungan sy yg doc scan td bru dlm 8minggu. Sy ada scan di klinik luar jgk doc klinik luar ckp kandungan dlm 7minggu sbb baby nmpk kecil lg😔.. rungsing rsa hati ni... Ikotkan trikh period yg sy bg mmg sy dh 9minggu 2 hari.

19 Balas

Betul. Saya punn mcm tuu jugak. Ikut kan minggu sye dah 24 mggu tp bila scan baby baru 23 mggu. Berat punn kurang dari yg sepatutnye. Huhu tapi doc ckap normal. So lega sikit 😅 tarikh due date punn dah berganjak seminggu.