stress

Sy nk tnye td sy pergi klinik scan sbb hati rasa mcm nk tahu kdaan kandungan mcm mana..sy baru 6 week..then lps scan td doc ckp kantung nmpk tp kosong xnmpk apa2 lg..doc buat urine test tp naik kabur2..sdgkan sblum ni 2x sy cek urine elok naik double line terang lg..bnd ni mgganggu fkiran sy smpai kan harini seharian sy menagis je..bantulah sy😭

2 Balas

Sis jangan terlalu risau tau . sis positif je . Banyakkan berdoa . Happy happy cakap anak ada je tu . Usap usap cakap yang baik baik . 6weeks masih awal untuk nampak heartbeat dan janin . Jangan risau ya

Biasa nya usia kndungan 6week memeng nmpak kantung je,, tgu 10@12 week dah nmpak jantung baby,, fkit postif je sis

4y ago

Fikir positif sis,, jgn stress tkot mengangu kndungan sis..