Baby Xsma Bulan Dlm Scan

Hai ade x kt sini bile scan baby xsma bulan? Sy sptutnye dh nk msuk 7weeks tp bile scan doc kate bby dlm mcm bru nk msuk 6weeks.time 5weeks mmg sy ad spotting blood. Doc ckp ad 2 kmngkinan mybe trikh priod sy xsma. Sy period regular yg ke 2 mybe bby dh xbrkmbang. Ad x sapa2 yg brlaku mcm sy x?

1 Balas

Pernah jadi.. Doktor akan cuba cari heartbeat baby utk memastikan perkembangan janin.

5y ago

Kire miscarriage la ni kak? Xpe sy pn kne get ready ape yg brlaku..