Siapa ada pengalaman mcm saya plss bgtw😭

Sapa pengalaman mcm sy.. ikotkan kandugan sy 9minggu 2 hari harini.. td pegi scan doc ckp baby kecil, kandungan sy yg doc scan td bru dlm 8minggu. Sy ada scan di klinik luar jgk doc klinik luar ckp kandungan dlm 7minggu sbb baby nmpk kecil lg😔.. rungsing rsa hati ni... Ikotkan trikh period yg sy bg mmg sy dh 9minggu 2 hari.

19 Balas

jgn risau.. sy pun mcm tu. kita sbnrnya tak tau bila baby terjadi sbnrnya.. mmg ikut kiraan kena ikut last period. sy masa scan patutnya dah 8w tapi bila scan baru 6w. tapi alhamdulillah baby ok je.. skrg dah 36w.. tggu masa je nk bersalin ni.. in shaa allah takde apa2. jgn risau sangat ye. doa yang baik2 utk baby 😊