Siapa ada pengalaman mcm saya plss bgtw😭

Sapa pengalaman mcm sy.. ikotkan kandugan sy 9minggu 2 hari harini.. td pegi scan doc ckp baby kecil, kandungan sy yg doc scan td bru dlm 8minggu. Sy ada scan di klinik luar jgk doc klinik luar ckp kandungan dlm 7minggu sbb baby nmpk kecil lg😔.. rungsing rsa hati ni... Ikotkan trikh period yg sy bg mmg sy dh 9minggu 2 hari.

19 Balas

Kdg unsure of date (period) pun boleh jd scan kata bby kecil.. tak apa sis nnti dr akan ambil tarikh re-edd mcm saya due date ikut last period 22/2/22.. tp bila scan lari jauh sbb bby kecil end up dpt tarikh due date baru 17/3/22 jauh kan? 😂😂😂 chill ja as long as bby ada heartbeat dorang akn monitor 👍🏽

3y ago

saya pon macam ni. lari 3 minggu dari tarikh period normal je, asalkan perkembangan janin baik.