baby pramatng

Sapa ad pengalaman lahir bby pramatang?

11 Balas

Saya. Kandungan 32 minggu baby da tak sabar nak keluar. Baby seminggu masuk wad, doctor nak pantau. Alhamdulillah sekarang da 2tahun 7bulan. Sekrang tengah pregnant adik dia 19minggu.

5y ago

Baby saya pun kena jangkitan kuman jugs.. doakan baby saya sihat ye

Anak ke dua lahir 26minggu.. Alhdulillah..skrg dh darjah 1

2y ago

brpa minggu di wad ya?

Saya br lahirkan anak saya..pramatang 27 mggu...berat tak spi 1kg....ada apa2 risiko ke bila anak saya membesar?

🙋saya 6bln lepas.. ms 34wik..bby berat ms tu 2.1kg.. 17hri bby kena duk nicu

anak sy lahir 950gram..skrg da 2y5m...alamdulillah sihat..jrg sakit.

5y ago

Sy. 2017. Twin boys. Twin 1-0.85kg, Twin w-1.3kg. Skrg dah berumur 2y10m. Thanks God.

🙋 bersalin 31w6d. Anak sy thn dpn darjah 2😄😄

3y ago

Bleh sye tahu. Knpa lahir 31w6d ye?

Bersalin 33week..alhamdulillah skrg dah darjah5

sis lahir pramatang ke

5y ago

Iye.. Kdungan bru 25weeks, bby pon brat xsmpai 1kg

Premature is normal but all the best sis

37Week sbb cyst

4y ago

baby 37w bukn pramatang