Femur length

Salam. Sy dah week ke 36. Mase scan dekt kk, doktor ckp tulang peha baby kecik sikit. Yg lain ok. Berat pon ok. Dalam 2.4 kg. Sape ade mslh mcm ni? Riso la. Air ketuban pon paras2. 8.5 je

2 Balas

Salam..anak sis masa lahir okey? sy pun ada masalah yg sama..risau pula rasanya..

In shaa Allah baby okay tuu. Banyakkan minum susu, makan tembikai, air kelapa ye.

3y ago

Tq2. Aty asyik risau bile doktor ckp mcm tu. Dgn nada risau nye. Sblm ni pnh buat detail scan. Mmg xde masalah pon. Hopefully anak sihat fizikal n mental. Aaminn