berat baby

Salam semua, sy prgnant dh 32 weeks.tdi scan baby smuaa ok,kpala pon dh dok bawah. jntung pon normal..cuma berat baby hnya 1.5 kg kata doc,kecik doc ckp. hb sy plak low bwah 10 ??sblum ni ok ja hb smpai 12.7.skrg bwah dari 10.saya risau sgtt .mcm mna nk bg normal blek hb saya??????mnum jus2 ka?? #mintak pendapat mommy2 ?

5 Balas

sama gk 32 weeks 6day...baby smua ok cuma kecik...1.5 kg gk..n lgi 1 masalah uri ttup jln kluar...doakn k.mas ya smua...hrp sgt bleh normal mcm kakak Abg baby

Cuba Google cri jus maryam

try makan jambu batu

minum jus delima.

Sis...cuba mnum jus mamariam

5y ago

👌