Scan baby 30w kecik

Ada tak mommies dlm ni bila scan baby doc ckp kecik, tp next scan normal? Bila keluar pon normal? Saya 31w dah. Last week scan 30w doc ckp kepala baby ok tp badan 28w je. Berat pon baru 1.3kg lebih sikit 😭😭 risauuuuu

4 Balas

Kdg scan yg xok Mcm saye mase 29w scan emergency dpt 1.28kg , 1.37kg .. Esknya g scan swasta 1477g ... Agk risau sbb scan 28w pun dh 1.2kg xkn lps 1w xnaik2 🗿 30w scan lg swasta pun dh 1.63kg 31w scan kk 1823g .. Sooo scan emergency tu yg xleh harap 😆😂 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

maksud nye perut die yg kecik x ikut progress week ye sis? kalau mcmtu itu baby iugr sama mcm kes sy... perut baby x ikut week sebenar.. kire baby sis besar la 31w... sy last week 34w berat baby br 1.5kg plus2...

4mo ago

hehe haah. last2 kena induce masa 37w. alhamdulillah sekarang anak dah 1y. sihat tinggi besar hehe tenkiu komen sis

Mommy mcm mana keadaan baby skrg? Sy situasi mcm ni. Dh 35w. Tiap mggu doctor monitor kena dtg hospital.

4mo ago

kena induce masa 37w. alhamdulillah baby sihat dah 1y.

ada masa lagi, makan daging sikit lagi