36 week tulang peha baby kecik

Assalamulaikum ada tak mommy yg ada pengalaman mcm ni. Hari tu masa 24 week doktor dh ckp pasal kes ni. Tapi lepas tu check up a few week dah okay. Ni masuk 36 doktor ckp lagi tulang peha baby kecik. Kita first mom, jd mcm tak tahu nak buat apa. Sbb tngah tunggu date nk refer pakar. Ada suggestion tak mommy?

1 Balas

sy aritu bb tulang peha pendek jgk..doc ckp bb kecik..mmg kuar kecik Comey sungguhlh..45cm je..abg kakak sume 50cm.tp bile dah besar alhamdulillah x kenit pun..tinggi sebaya je dgn kawan2