Geng Februari ?

Salam, siapa geng edd 19/2/2020? Dh ade yg bersalin ke or ada yg masih mcm sy, belum ada tanda lg.. Sy gdm on diet.. Hrp dpt bersalin normal tanpa induce bagai.. Doakan sy ye ??

45 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Hai geng Februari 2020...eed on 14feb, smlm last day kita keja tadi last oppment klinik skg kita tunggu masa jer ni..what i feel now, pengerakan baby kuat kat bawah sampai sakit n nyeri tulang pinggul n celah peha..kerap kuar keputihan, perut kerap mengeras last scan bby berat bby dh 3kg GDM😄..hurm..cepat la bby kuar takut makin besar kat dalam😅risau n nebes even ths is my 3rd bby..

Baca lagi
3y ago

Sama edd kita. Tp sy blm ada tnda2 nak bersalin. Gdm on diet

🙋‍♀️Wsalam.. Sma la kite pn gdm on diet.. Belum bersalin lgy.. Due 12.2 kalo ikt scan yg terkini.. Kalo ikt kiraan nurse 20.2 tp belum ad tanda ape2.. Harap bby tunggu ayah dye balik dr outstation la keluar.. Hehehe😁😁 #hadiahanniversary ke 5 pada 7.2 ni..

Baca lagi
VIP Member

Hai geng febuari.. sy due 25/2 Bru lpas checkup n scan bby tdi.. kpala bby dah kt bwh n dah msok laluan.. nurse kata anytime boleh bersalin.. smoga urusan kita smua dpermudahkan.. amin..

due date saya 16 FEB 2020 , dah keluar [email protected] dah .. Semoga kita semua dipermudahkan bersalin dan selamat kedua-duanya , aameenn 🤲🏻🥰

Due 24. 02. 2020. Sy pun takde tanda2 lg.. Baby pun tiap2 hri aktif gerak. Cume dah tak larat nak jalan sgt dan tidur pun dah x nyenyak

Tahniah semua yg bakal sambut org baru februari ni😊..doakan saya juga & mommies lainnya sihat & selamat sepanjang tempoh hamil ni

VIP Member

Beza sehari je dgn sy sis.. 20/02/2020.. X brsalin lg.. Lenguh dh rsenye bdan ni.. Skit bwah perut skit punggung.. Aduii Brdebar2..

3y ago

Hehe.. Tau xpe.. 💪💪💪

Sy 23/02.. blum ada tnda just contraction palsu je.. kerap bngun kencing mlm pun ye jgk 😫😫 ase nk tdo dlm toilet je..

Sy 17.02.20 gdm on diet..sekarang kat hospital dah..dok cek bukaan dh 5cm..doakan sy dan baby selamat

sy due date 6/2 . tapi x de tanda2 lagi nak bersalin☺️ anak first mmg lmbt ke dia malu nak kuar🥰