Geng Februari ?

Salam, siapa geng edd 19/2/2020? Dh ade yg bersalin ke or ada yg masih mcm sy, belum ada tanda lg.. Sy gdm on diet.. Hrp dpt bersalin normal tanpa induce bagai.. Doakan sy ye ??

45 Balas

Hai geng Februari 2020...eed on 14feb, smlm last day kita keja tadi last oppment klinik skg kita tunggu masa jer ni..what i feel now, pengerakan baby kuat kat bawah sampai sakit n nyeri tulang pinggul n celah peha..kerap kuar keputihan, perut kerap mengeras last scan bby berat bby dh 3kg GDM😄..hurm..cepat la bby kuar takut makin besar kat dalam😅risau n nebes even ths is my 3rd bby..

4y ago

Sama edd kita. Tp sy blm ada tnda2 nak bersalin. Gdm on diet