Geng Februari ?

Salam, siapa geng edd 19/2/2020? Dh ade yg bersalin ke or ada yg masih mcm sy, belum ada tanda lg.. Sy gdm on diet.. Hrp dpt bersalin normal tanpa induce bagai.. Doakan sy ye ??

45 Balas

🙋‍♀️Wsalam.. Sma la kite pn gdm on diet.. Belum bersalin lgy.. Due 12.2 kalo ikt scan yg terkini.. Kalo ikt kiraan nurse 20.2 tp belum ad tanda ape2.. Harap bby tunggu ayah dye balik dr outstation la keluar.. Hehehe😁😁 #hadiahanniversary ke 5 pada 7.2 ni..